ONTWERP

Online & offline uw visitekaartje afgeven

WIJ ZORGEN ERVOOR DAT JIJ
GEZIEN WORDT DOOR PROSPECTS.

Waait er een frisse wind door de onderneming? Of is deze toe aan een nieuwe uitstraling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen gehele stijlen van ontwerp tot drukwerk. Denk hierbij aan: Logo’s, Visitekaarten, Briefpapier, Flyers, Banners, Infographics en nog veel meer. Wij zijn sterk van mening dat beeld meer zegt dan 1000 woorden. Waarom zou jij dan nog veel vertellen? Of het nu gaat om een algemene uitstraling, een product concept of festivals, wij hebben de juiste oplossingen in huis.

ONZE MANIER VAN WERKEN

Brainstormen

Jij hebt een idee over wat jou bedrijf moet uitstralen en wij gaan dat verbeelden in alle communicatiemiddelen voor jou van toepassing zijn.

Creeëren

Jou ideeën worden vertaald naar een eerste schets. Deze wordt uitgebreid toegelicht, en indien akkoord verder uitgewerkt. Nog niet geheel naar wens? Geen probleem, dan toveren wij ons schetsblok weer tevoorschijn.

Opleveren

Is er een akkoord? Dan wordt de schets uitgewerkt en op alle producten verwerkt zodat het 1 totaal plaatje wordt.

Drukken

Wil je graag offline stralen i.p.v digitaal? Dan kunnen wij jou wensen ook omzetten in drukwerk. Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op

Waar hechten wij veel waarde aan?

Uniek

Ieder nieuw ontwerp moet uniek zijn. We houden niet van de copy-paste techniek. Daarom creëren wij altijd een eigen ontwerp van logo’s en bijhorende huisstijlen.

Toepasbaarheid

Een huisstijl moet ten alle tijden de boodschap overbrengen. Daarom moet een logo of een uiting altijd toepasbaar zijn op iedere ondergrond. Of dit nu zwart, paars, blauw of doorzichtig is.

Formaat

Of een uiting nu op een visitekaart staat of op een billboard van 5 meter hoog bij 10 meter breed. Het moet altijd passen bij de huisstijl, goed leesbaar zijn, en bijdragen aan de kernwaardes van jou bedrijf.

Wat voor ontwerpen/ drukwerk kunnen wij maken?

 • Logo’s
 • Flyers
 • Visitekaarten
 • Briefpapier
 • Giftcards
 • Infographic

en nog veel meer! Vraag erna.

Deel jou idee en wij gaan aan de slag!

  Waar kunnen wij u
  nog mee helpen?

   SAMEN JOUW BEDRIJF
   OP DE KAART ZETTEN?

   Wij blijven graag ons portfolio aanvullen
   met nieuwe projecten. Heb je een project,
   of uitdaging voor ons? Aarzel niet!

   Het contact is volledig vrijblijvend,
   alleen het succes is gegarandeerd.

   PixelPro’s – Websites | Software | Ontwerp | All rights reserved (c) PixelPro’s 2021

   Write a review