WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?

WEBSITES

Welke rol speelt internet voor jou? Met een website bereik je de doelgroep en presenteer je informatie in een mooie vorm en op interactieve wijze. De website is een belangrijk contactpunt met jouw klant. Een creatief en functioneel ontwerp met de juiste navigatie zorgen ervoor dat je een goede indruk achterlaat.

APPLICATIES

Je eigen maatwerk App van concept tot release? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. PixelPro’s is specialist, geen generalist. Dat houdt in dat wij apps ontwikkelen voor elk platform en apparaat. Wij ontwikkelen apps voor onder andere native iOS of Android, en nog veel meer.

GRAFISCH ONTWERP

Om jouw organisatie goed zichtbaar te maken is het belangrijk om je te onderscheiden van de rest. Een passend logo en huisstijl geven eigenheid weer en zorgen zo voor het onderscheidend vermogen. Door de uitstraling laat je zien wie jij bent. Met een goed doorgevoerde huisstijl of een passend promotioneel ontwerp herkennen en onthouden mensen jou beter.

SEO / SEA

Doelgericht en efficiënt adverteren? Zoekmachine adverteren (Google Ads) kan direct bijdragen aan de groei van je organisatie. Binnen enkele dagen staat je campagne live en zien potentiële bezoekers je advertenties op hun mobiel, desktop of tablet.

Wil jij hoger ranken in Google? Onze SEO specialisten vinden uit welke zoektermen aansluiten op uw diensten en wat het zoekvolume hiervan is.

WAAROM U VOOR PIXELPRO’s KIEST?

Met de laatste trends proberen wij de stijl van onze klanten zo goed mogelijk bij de gebruiker/ potentiële klanten te brengen. De trends wisselen snel en er zijn een tal van mogelijkheden om de juiste promotie te betrekken voor uw campagne eisen. Wij kunnen u niet alleen bijstaan in het grafisch ontwerp en ontwikkeling van uw online media, maar ook ondersteunen bij uw SEO of marketingcampagnes.

null

Expertise

null

Nauw contact

null

Innovatief