01. De opdrachtgever

Signature is een kapsalon gevestigd op de markt in Beek. Veel salons onderscheiden zich door de luxeproducten die zij aanbieden en de behandelingen die zij uitvoeren. Echter betaald u hier vaak de hoofdprijs. Signature is van mening dat luxe niet altijd duur hoeft te zijn. Samen met het team van Barberistas maken zij ook gebruik van de beste producten die speciaal voor u geselecteerd zijn, maar tegen een betaalbare prijs.

Signature is naast kapsalon ook een plek om even tot rust te komen zo gaat u met een ander gevoel naar uw kapper!

02. De opdracht

Het was zaak voor Signature dat zij gezien werden als exclusief en elegant merk. Daarom hebben wij het logo en de overige producten daarop aangepast. Het logo straalt elegantie uit maar ook een beetje creativiteit. Iets wat een kapper uiteraard altijd moet hebben. Na een succesvolle samenwerking met Barberistas kregen wij dan ook de eer om Signature te ondersteunen in zaken waar wij goed in zijn. Hieronder vindt u daar het eindresultaat.

Logo ontwerp

Het logo is ontworpen vanuit een elegante gedachten, de strepen die de cirkel rond maken sluiten aan op de diensten die deze kapper levert. Zo vormt het logo een geheel met het bedrijf en is er een unieke handtekening uitgewerkt.

Poster ontwerp

Bij de opening van de nieuwe zaak werd op voorhand deze poster verspreid. De poster moest zowel de identiteit, als de klasse van de salon uitstralen. Op de poster hebben wij veel positieve reacties mogen ontvangen.

Menu kaart

Signature biedt u ook de mogelijkheid om een heerlijke kop koffie of klein gebakje te nuttigen.

Bij het ontwerpen van de menukaart is gelet op de gehele stijl van het concept, en uiteraard op de bijpassende doelgroep.

Tevens was het zaak dat alle teksten goed leesbaar waren.

Interesse in een samenwerking?

Samen met onze huidige klanten blijven wij werken aan de toekomst. Zelf blijven wij innoveren en opzoek naar nieuwe trends die wij voor onze klanten kunnen inzetten. Niets is zo tof als voorop liggen als bedrijf met de huidige technieken, grafisch ontwerp en social mediacampagnes. Naast onze huidige klanten zijn wij altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen, heeft u een vergelijkbaar project zoals dit portfolio item? Of iets totaal anders maar bent u wel gecharmeerd van ons kunnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!