01. De opdrachtgever

Een gepassioneerde jongedame creëert de meest mooie nagels. Van lakken tot bijwerken, zij gaat altijd voor het beste resultaat.

02. De opdracht

Polish wilde naar buiten gebracht worden als professioneel en zorgvuldig. Daarvoor hebben wij dan ook een logo ontwikkeld dat professioneel oogt bij de merknaam maar afgewerkt is tot in de details. De achtergrond versterkt het elegante gevoel bij dit merk. Hierop zijn dan ook verschillende producten gebaseerd zoals de visitekaarten. Hierbeneden vind u alles terug.

Logo ontwerp

Het logo geeft direct een beeld van de werkzaamheden. Dit is belangrijk omdat mensen meestal maar 3 seconden aandacht besteden aan iets wat ze zien. De afwerking van het logo past perfect bij het denkbeeld van de klant.

Visitekaarten

De visitekaarten/ afspraakkaarten zijn ontwikkeld om de klant op de hoogte te houden van de juiste adresgegevens maar ook voor de volgende afspraak. Op de kaarten zijn ook social media etc. verwerkt waarop Polish ontzettend actief is. Dit geeft zij haar klanten dan ook mee.

Interesse in een samenwerking?

Samen met onze huidige klanten blijven wij werken aan de toekomst. Zelf blijven wij innoveren en opzoek naar nieuwe trends die wij voor onze klanten kunnen inzetten. Niets is zo prettig dan voorop liggen als bedrijf m.b.t. huidige technieken, grafisch ontwerp en social mediacampagnes. Naast onze huidige klanten zijn wij altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen, heeft u een vergelijkbaar project, of bent u wel gecharmeerd van ons kunnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!