01. De opdrachtgever

Jongen Opticiens & Optometrie gelegen in hartje Heerlen is een brillen speciaalzaak met de beste zorg voor hun klanten. Het enorme aanbod in combinatie met een vakkundig team zorgt voor een unieke beleving. Buiten het feit dat de toppers van Jongen goed zijn in wat ze doen, onderhouden ze nauw contact met hun klanten. Kortom, iedere klant wordt met zorg behandeld, en waar nodig voorzien van een passend advies.

02. De opdracht

Voor Jongen Opticiens en Optometrie hebben wij een vernieuwing mogen aanbrengen in de huisstijl. Het geheel is wat strakker geworden met een speelse oranje tint. De kleur oranje ziet u dan ook met regelmaat terug in winkel. Door nauwe samenwerking zijn we tot een uniek resultaat gekomen, waar u zich uw spreekwoordelijke ”ogen bij zult uitkijken” .

Brief papier

Briefpapier mag binnen een nieuwe huisstijl uiteraard niet ontbreken. Het is dan ook belangrijk dat de klanten de kwaliteit die zij hen te bieden hebben blijven ervaren. Daarom is er gewerkt aan een chique ontwerp met een elegante, zilver kleurige, afwerking in de landolt-ringen die verwerkt zijn in het briefpapier.

Interesse in een samenwerking?

Samen met onze huidige klanten blijven wij werken aan de toekomst. Zelf blijven wij innoveren en opzoek naar nieuwe trends die wij voor onze klanten kunnen inzetten. Niets is zo prettig dan voorop liggen als bedrijf m.b.t. huidige technieken, grafisch ontwerp en social mediacampagnes. Naast onze huidige klanten zijn wij altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen, heeft u een vergelijkbaar project, of bent u wel gecharmeerd van ons kunnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!