01. De opdrachtgever

Ik.verhuur is gespecialiseerd in het verhuren van appartementen. Tevens zijn zij gespecialiseerd in het bemiddelen omtrent het verhuren. Ik verhuur is actief in de regio Sittard-Geleen, Beek, Elsloo en omstreken.

02. De opdracht

Zoals vele bedrijven vind Ik.verhuur het belangrijk om professioneel voor de dag te komen. De opdrachtgevers hadden geen specifiek beeld voor ogen. Waardoor wij onze creativiteit er volledig op los konden laten.

Logo ontwerp

Het logo is ontworpen volgens de laatste trends. Zo is het logo ‘responsive’. Dit houdt in dat er een ‘volledige’ versie van het logo ontworpen is, maar tevens ook een woordmerk.

Het logo op verschillende platformen en ruimtes inzetbaar. Ons doel was om het logo dusdanig te ontwerpen dat men bij het aanzien direct een beeld krijgt van de werkzaamheden die Ik.verhuur aanbied.

Interesse in een samenwerking?

Samen met onze huidige klanten blijven wij werken aan de toekomst. Zelf blijven wij innoveren en opzoek naar nieuwe trends die wij voor onze klanten kunnen inzetten. Niets is zo prettig dan voorop liggen als bedrijf m.b.t. huidige technieken, grafisch ontwerp en social mediacampagnes. Naast onze huidige klanten zijn wij altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen, heeft u een vergelijkbaar project, of bent u wel gecharmeerd van ons kunnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!