01. De opdrachtgever

Garage Meijers is een erkende garage die bij vele mensen in Elsloo en omstreken bekend staat als de beste. Met ouderwets vakmanschap en tal aan ervaring is uw auto hier aan het juiste adres. In de weekenden trekken ze er zelf ook nog wel eens op uit voor een echte klassieke rally in hun eigen oldtimer. Kortom een familie bedrijf met hart voor het vak.

02. De opdracht

Garage Meijers vond het tijd voor vernieuwing, ze zijn toen naar ons toe gestapt met een aantal huidige items om te laten vernieuwen. Zo hebben wij kennis gemaakt met het zogenoemde “Smear-kaartje”, dit is een kaartje waarop onderhoudsbeurten worden bijgehouden voor de klant. Een echte toevoeging op de huidige service. Voor de nieuwe klanten zijn er visitekaarten ontwikkeld in dezelfde stijl. Zo is het verspreiden van een goed adres nog eenvoudiger!

Sandwich board

Het afgebeelde bord hebben wij ontwikkeld ter promotie van een actie afgelopen zomer. De Poster is op exclusief bannermateriaal gedrukt en voorzien van een plastiek voorleg plaat om de kwaliteit te bewaren. Wij en Garage Meijers zijn namelijk van mening dat de kwaliteit altijd goed moet zijn, maar vooral moet blijven.

Interesse in een samenwerking?

Samen met onze huidige klanten blijven wij werken aan de toekomst. Zelf blijven wij innoveren en opzoek naar nieuwe trends die wij voor onze klanten kunnen inzetten. Niets is zo prettig dan voorop liggen als bedrijf m.b.t. huidige technieken, grafisch ontwerp en social mediacampagnes. Naast onze huidige klanten zijn wij altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen, heeft u een vergelijkbaar project, of bent u wel gecharmeerd van ons kunnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!