01. De opdrachtgever

Gelegen in het centrum is Dierenshop Sittard al jaren een vertrouwd adres op het gebied van Dierenvoeding & Specialisatie. Met veel ervaring en enthousiasme staat het personeel al ruim 25 jaar voor u klaar. Dierenshop Sittard is een grote winkel met een zeer uitgebreid assortiment en moderne artikelen.

02. De opdracht

Zoals de meeste grote bedrijven werkt ook Dierenshop Sittard aan hun professionalisering. Ons is dan ook gevraagd om een logo en website te ontwikkelen die de huiselijke stijl van de winkel moesten weergeven. Veel details vanuit de winkel zult u terugvinden in het ontwerp van de website. Het is van groot belang dat alles bij elkaar past. Met trots presenteren wij u dan ook onderstaand werk.

Logo ontwerp

Het logo voor de dierenshop is in twee verschillende formaten ontworpen, hiernaast ziet u het volledige logo die meteen de uitstraling weergeeft van het bedrijf. Omdat er soms weinig ruimte is voor een logo is er ook een geschreven logo ontwikkeld die binnen de huisstijl gebruikt wordt, zoals bijvoorbeeld is te zien op de website.

Interesse in een samenwerking?

Samen met onze huidige klanten blijven wij werken aan de toekomst. Zelf blijven wij innoveren en opzoek naar nieuwe trends die wij voor onze klanten kunnen inzetten. Niets is zo prettig dan voorop liggen als bedrijf m.b.t. huidige technieken, grafisch ontwerp en social mediacampagnes. Naast onze huidige klanten zijn wij altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen, heeft u een vergelijkbaar project, of bent u wel gecharmeerd van ons kunnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!