01. De opdrachtgever

Voor een bijzondere B&B en unieke speciaalbieren bent u vanaf medio april aan het juiste adres bij Bierencafé De Sjoemkraag. Hier kunt u namelijk niet alleen terecht voor een heerlijke overnachting, maar eveneens voor een ruim assortiment aan exclusieve speciaalbieren. Tijdens uw verblijf zal het u aan niets ontbreken!

Bierencafé De Sjoemkraag is gevestigd aan de voet van de Cauberg in het sfeervolle Valkenburg.

02. De opdracht

PixelPro’s mocht De Sjoemkraag helpen aan een eigen identiteit. Na een prettig intakegesprek hebben we een 3-tal logo’s ontworpen in verschillende stijlen. Mede dankzij de input en heldere visie van de klant, zijn we uiteindelijk tot een mooi eindresultaat gekomen.

Logo ontwerp

Het logo voor De Sjoemkraag is in één kleur ontworpen. Hierdoor is het mogelijk om het logo op iedere willekeurige achtergrond te plaatsen. Hiernaast ziet u het volledige logo. Het logo geeft direct een sfeerimpressie.

Logo ontwerp

Het logo voor De Sjoemkraag is in één kleur ontworpen. Hierdoor is het mogelijk om het logo op iedere willekeurige achtergrond te plaatsen. Hier ziet u het volledige logo. Het logo geeft direct een sfeerimpressie.

Interesse in een samenwerking?

Samen met onze huidige klanten blijven wij werken aan de toekomst. Zelf blijven wij innoveren en opzoek naar nieuwe trends die wij voor onze klanten kunnen inzetten. Niets is zo prettig dan voorop liggen als bedrijf m.b.t. huidige technieken, grafisch ontwerp en social mediacampagnes. Naast onze huidige klanten zijn wij altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen, heeft u een vergelijkbaar project, of bent u wel gecharmeerd van ons kunnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!