01. De opdrachtgever

De nieuwste Pabo is de lerarenopleiding in Sittard. Het onderwijs staat altijd in het teken van innovatie en vernieuwingen. Daarom hebben ze in Sittard de nieuwste Pabo opgericht. Ze richten zich dan ook vooral op het hedendaags onderwijs en proberen alle nieuwe ontwikkelingen door te voeren binnen de opleiding. Zo leiden ze de beste vakmensen op die je kunt vinden!

02. De opdracht

Het introductie kamp is al jaren een groot succes. Onderleiding van de zogeheten Kampcomissie wordt alles tot in de puntjes verzorgt. Wij hebben deze hechte groep een vernieuwend logo gesponsord dat vrijwel direct weergeeft waar het Introductiekamp & de Kampcommissie voor staan.

Logo ontwerp

In het logo moesten alle aspecten en waardes van het Introductiekamp worden uitgebeeld.

De uitwerking van het logo spreekt dan ook voor zich.

”Eenheid & Vriendschap” is de boodschap die aan alle nieuwe studenten worden overgedragen. Vandaar onze keuze voor de symbolische ‘Handshake’ die in het logo is verwerkt.

Interesse in een samenwerking?

Samen met onze huidige klanten blijven wij werken aan de toekomst. Zelf blijven wij innoveren en opzoek naar nieuwe trends die wij voor onze klanten kunnen inzetten. Niets is zo prettig dan voorop liggen als bedrijf m.b.t. huidige technieken, grafisch ontwerp en social mediacampagnes. Naast onze huidige klanten zijn wij altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen, heeft u een vergelijkbaar project, of bent u wel gecharmeerd van ons kunnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!