01. De opdrachtgever

Coors Technical Services is gevestigd in Stein. Coors is er voor de kleine & grote ondernemer. Het is dus een allround bedrijf met verstand van zaken. Momenteel bestaat Coors Technical Services al ruim 14 jaar.

02. De opdracht

Coors Technical Services is al ruim 14 jaar een begrip in de industriële bouwsector van Zuid-Limburg. Coors Technical Services vindt professionaliteit belangrijk en daarom was het tijd voor een vernieuwde website. In een prettige samenwerking hebben wij deze website gerealiseerd. Voor Coors Technical Services was het van belang dat de website eenvoudig en gestructureerd was, daar staat Coors Technical Services om bekend. Als Zzp’er is hij uniek door de vele mogelijkheden die hij aanbiedt en zelf realiseert in zijn eigen werkplaats. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk hem hier!

Interesse in een samenwerking?

Samen met onze huidige klanten blijven wij werken aan de toekomst. Zelf blijven wij innoveren en opzoek naar nieuwe trends die wij voor onze klanten kunnen inzetten. Niets is zo prettig dan voorop liggen als bedrijf m.b.t. huidige technieken, grafisch ontwerp en social mediacampagnes. Naast onze huidige klanten zijn wij altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen, heeft u een vergelijkbaar project, of bent u wel gecharmeerd van ons kunnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!