01. De opdrachtgever

Modern South wordt geleid door de jonge ondernemer Yves Banza. Met zijn kledinglijn/ lifestyle blog wilt hij de wereld kleden in een minimalistische stijl. Nadat Modern South al jaren bekend is via social media besloot Yves verleden jaar om door te groeien door zijn kleding en stijl voor iedereen toegankelijk te maken. Zijn ultieme content zorgt voor een perfect plaatje, benieuwd? Bekijk hier zijn Instagram pagina.

02. De opdracht

Voor Modern South was het doel duidelijk, een website/webshop ontwikkelen dat in een lijn stond met de stijl van zijn social media. Op basis hiervan hebben wij onderstaande webshop ontwikkeld. Door de minimalistische stijl en juiste content komt de website volledig tot zijn recht. Eén van de eisen was dat Yves de webshop zelf eenvoudig kon beheren, door middel van WordPress hebben wij hier dan ook aan voldaan. Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk hier beneden alle items.

Compliment card

Als innoverende webshop is het belangrijk om je klanten te waarderen, het is een community die verbondenheid voelt. Daarvoor krijg je bij iedere bestelling een toffe compliment card, waar je tevens de visie en drijfveer van Modern South op kunt terug vinden.

Compliment card

Als innoverende webshop is het belangrijk om je klanten te waarderen, het is een community die verbondenheid voelt. Daarvoor krijgt iedereen bij een bestelling een toffe compliment card om de waarde van zijn volgers te respecteren.

Interesse in een samenwerking?

Samen met onze huidige klanten blijven wij werken aan de toekomst. Zelf blijven wij innoveren en opzoek naar nieuwe trends die wij voor onze klanten kunnen inzetten. Niets is zo prettig dan voorop liggen als bedrijf m.b.t. huidige technieken, grafisch ontwerp en social mediacampagnes. Naast onze huidige klanten zijn wij altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen, heeft u een vergelijkbaar project, of bent u wel gecharmeerd van ons kunnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!