01. De opdrachtgever

BieNeeke is een kinderopvang en kinderdagverblijf gevestigd in Genhout. Bij BieNeeke draait het allemaal om de vrijheid van het kind onder de beste begeleiding. Kinderen kunnen bijvoorbeeld groente kweken in de moestuin, of lekker door de modder banjeren. Zo blijft het kind echt een kind, doordat hij kan doen wat kinderen behoren te doen. Onder begeleiding van een professioneel en enthousiast team worden de kinderen helemaal klaar gestoomd voor de toekomst.

02. De opdracht

Om zich kenbaar te maken, te onderscheiden en te uiten, heeft BieNeeke ons gevraagd om een website te ontwikkelen die veel informatie aan de ouders verschaft. Daarnaast moest de website aansluiten op de gedachtengang van BieNeeke. Naast de website hebben wij meer promotiemateriaal ontwikkeld zoals o.a. flyers en visitekaarten, benieuwd naar het resultaat? Bekijk het op deze pagina!

Flyer ontwerp

De opdracht instructie luide als volgt “Mensen moeten mijn diensten in 1 oogopslag kunnen inzien”. Door dit op een creatieve manier weer te geven bereikt het de juiste doelgroep en past het bij BieNeeke.

Flyer ontwerp

De opdracht instructie luide als volgt “Mensen moeten mijn diensten in 1 oogopslag kunnen inzien”. Door dit op een creatieve manier weer te geven bereikt het de juiste doelgroep en past het bij BIeNeeke.

Visitekaarten

BieNeeke heeft als doel om altijd klaar te staan voor de kinderen en hun ouders. Via deze visitekaarten hebben de ouders altijd de juiste informatie bij de hand! Een stukje professionele ontwikkeling die je bij een opvang als BieNeeke verwacht.

Interesse in een samenwerking?

Samen met onze huidige klanten blijven wij werken aan de toekomst. Zelf blijven wij innoveren en opzoek naar nieuwe trends die wij voor onze klanten kunnen inzetten. Niets is zo prettig dan voorop liggen als bedrijf m.b.t. huidige technieken, grafisch ontwerp en social mediacampagnes. Naast onze huidige klanten zijn wij altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen, heeft u een vergelijkbaar project, of bent u wel gecharmeerd van ons kunnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!