01. De opdrachtgever

Beauty Care Linda is een schoonheidsspecialiste gevestigd in Elsloo. Sinds een aantal jaren is Linda afgestudeerd en heeft zij verschillende certificaten behaald om haar klanten te kunnen verzorgen. Naast reguliere taken komt zij ook aan huis voor medische behandelingen. Kortom een gepassioneerd bedrijf wat veel in haar mars heeft. Linda houdt ontzettend van aanpakken en professionaliteit, alles moet tot op de detail correct zijn. Daarom past zij ook goed in ons klantenbestand!

02. De opdracht

Omdat Linda haar bedrijf professioneel wilde profileren, kregen wij de vraag voor het ontwerpen van een uniek logo & een frisse website. De website moest simpel zijn en vooral informatief. Wij hebben voor Linda dan ook een drietal logo’s ontworpen die naderhand uitgewerkt zijn tot één passend logo. De website is hierop aangepast en vooral de kleuren zijn hier in doorgevoerd. Benieuwd naar het eindresultaat? Neem dan een kijkje op deze pagina!

Logo ontwerp

Het Logo van Beauty Care Linda straalt professionaliteit, maar ook liefdelijkheid uit. Aan de hand van het logo krijgt men meteen een indruk van haar werkstijl. Het is dan ook een uniek logo dat door middel van creatieve aspecten perfect aansluit bij identiteit van Beauty Care Linda.

Interesse in een samenwerking?

Samen met onze huidige klanten blijven wij werken aan de toekomst. Zelf blijven wij innoveren en opzoek naar nieuwe trends die wij voor onze klanten kunnen inzetten. Niets is zo prettig dan voorop liggen als bedrijf m.b.t. huidige technieken, grafisch ontwerp en social mediacampagnes. Naast onze huidige klanten zijn wij altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen, heeft u een vergelijkbaar project, of bent u wel gecharmeerd van ons kunnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!