01. De opdrachtgever

Barberistas is een uniek concept, gelegen in Geleen en Sittard. In 2015 opende zij haar eerste deuren in hartje Geleen. Na een succesvol eerste jaar werd er al snel een tweede vestiging geopend in de Ligne te Sittard. Barberistas is een Hairsalon en Barbershop waar een huiselijke/ industriële sfeer heerst. Ook kunt U er terecht voor een heerlijk kopje koffie!

02. De opdracht

Barberistas kwam bij de start in 2015 naar ons toe met de vraag om verschillend grafisch werk te realiseren ter promotie. Later, bij het openen van de tweede vestiging hebben wij ook de website onder handen genomen & ondersteunt op social media. Tot op heden werken wij nauw samen met Barberistas. Benieuwd naar ons werk? Neem hier gerust een kijkje!

Cadeau bonnen

Anno 2018 behoort het verkopen van een cadeaubon tot de standaard. Onze opdracht was dan ook om een cadeaubon te ontwerpen die geheel binnen de stijl van het concept past. Zo brengt niet alleen het ontvangen, maar ook het zien van de Cadeaubon een glimlach op je gezicht.

Visitekaarten

Ieder bedrijf heeft visitekaartjes om zichzelf te profileren naar de buitenwereld. Zo ook Barberistas. Tijdens het ontwerpen hebben wij geprobeerd de huiselijke stijl van de locatie in Geleen door te trekken in het ontwerp van de kaartjes. Dit zorgt voor één geheel.

Menukaart

Het volledige concept van Barberistas is gebaseerd op een gezellige omgeving. Zo kun je er ook een klein hapje eten, koffiedrinken of een gebakje nuttigen. Daarvoor hebben wij deze menukaart opgesteld die gepresenteerd wordt op de locatie in Sittard. De menukaart is dusdanig ontworpen dat er een hoog contrast is tussen tekst en achtergrond. Op deze manier is de menukaart goed leesbaar voor jong & oud.

Interesse in een samenwerking?

Samen met onze huidige klanten blijven wij werken aan de toekomst. Zelf blijven wij innoveren en opzoek naar nieuwe trends die wij voor onze klanten kunnen inzetten. Niets is zo prettig dan voorop liggen als bedrijf m.b.t. huidige technieken, grafisch ontwerp en social mediacampagnes. Naast onze huidige klanten zijn wij altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen, heeft u een vergelijkbaar project, of bent u wel gecharmeerd van ons kunnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!