Een muur om trots op te zijn

Hier presenteren wij u met trots onze verschillende opdrachtgevers. Bent u de volgende die wij aan deze lijst mogen toevoegen, of heeft u voor ons een nieuwe uitdaging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

De Sjoemkraag

Logo

PixelPro’s mocht De Sjoemkraag helpen aan een eigen identiteit. Na een prettig intakegesprek hebben we een 3-tal logo’s ontworpen in verschillende stijlen. Mede dankzij de input en heldere visie van de klant, zijn we uiteindelijk tot een mooi eindresultaat gekomen.

Fysiotherapie Snijders

Website

Fysiotherapie Snijders viert hun 50-jarig bestaan. Kwaliteit speelt binnen deze praktijk een belangrijke rol. Het onderhouden, en waar mogelijk verbeteren, van onze kwaliteit is dan ook een dagelijks proces.

ML Producties

Website

ML Producties is een evenementen bureau gevestigd in Stein. ML Producties houdt zich bezig met het organiseren, verzorgen en ondersteunen van evenementen vanuit de zakelijke sector, B2B.

Ik.verhuur

Logo

Ik.verhuur is gespecialiseerd in het verhuren van appartementen. Tevens zijn zij gespecialiseerd in het bemiddelen omtrent het verhuren. Ik verhuur is actief in de regio Sittard-Geleen, Beek, Elsloo en omstreken.

Coors Technical Services

Website

Coors Technical Services is al 14 jaar een begrip in de industriële bouwsector van Zuid-Limburg. Coors Technial Services vindt professionaliteit belangrijk en daarom was het nu tijd voor een vernieuwde website.

Jongen Opticiens & Optometrie

Complete huisstijl

Voor Jongen Opticiens & Optometrie hebben wij de complete huisstijl een frisse make-over mogen geven.

Dierenshop Sittard

Logo ontwerp & website

Bij de heropening van Dierenshop Sittard in 2016 hebben wij het logo onder handen genomen. Ook de nieuwe website hebben wij later aan ons Portfolio mogen toevoegen.

Barberistas

Complete huisstijl & website

Logo, Website, Promotieartikelen. Slechts een kleine greep uit de verschillende werkzaamheden die we voor Barberistas Hairsalon & Barbershop hebben mogen uitvoeren.

BieNeeke

Complete huisstijl & website

Bieneeke Kinderopvang & BSO is een kleinschalige opvang waar goede zorg centraal staat.

Wij van PixelPro’s hebben deze kernwaarden in verschillende ontwerpen mogen toepassen.

Modern South

Promotie & website

Voor Modern South was het doel duidelijk, een website / webshop ontwikkelen die in een lijn stond met zijn reeds succesvolle Social Media kanalen.

Garage Meijers

Promotie

Garage Meijers vond het tijd voor vernieuwing. Ze zijn toen naar ons toegestapt met een aantal huidige items om te laten vernieuwen.

Signature

Complete huisstijl & website

Het was zaak voor Signature dat zij gezien werden als exclusief en elegant merk.

De gehele identiteit van Signature hebben wij voor onze rekening genomen.

Beauty Care Linda

Logo ontwerp & website

Omdat Linda haar bedrijf professioneel wilde profileren werdt ons de vraag gesteld een uniek en strak Logo te realiseren. Tevens hebben wij de website van Beauty Care Linda op kleurrijke wijze mogen ontwerpen.

De Nieuwste Pabo

Logo ontwerp

Een hechte groep studenten die het jaarlijkse introductiekamp tot een waar succes maken.

‘Eenheid & Vriendschap’ , dat is de boodschap die wij in het logo van de Kampcommissie moesten verwerken.

Polish

Logo ontwerp & promotie

Polish is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van Nail Art & Nagel Verzorging. De visie van het enthousiaste bedrijf hebben wij mogen vertalen in een fris logo, visitekaarten en verschillende promotieartikelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

Samen blijven wij graag ons portfolio aanvullen met nieuwe projecten. Heeft u een project, of een innoverende uitdaging voor ons? Wij staan voor u klaar. Het contact is volledig vrijblijvend, alleen het succes is gegarandeerd.

Klanten die u voor gingen