Let us be different – Modern South

Modern South is een online platform met daarbij een kledinglijn dat in 2015 is opgericht door Yves Banza. Modern South wordt door velen gezien als een hoogwaardig merk/ platform waar je deel van uit wilt maken. ‘Let us be different’ is de hoofdgedachte waar Modern South voor staat.

De vraag

In november 2017 zaten PixelPro’s & Modern South samen aan tafel om de dromen en de toekomst van Modern South te bespreken. Yves kwam naar ons toe met de vraag om hem te helpen met eenprofessionele onlineprofilering waardoor zijn merk nog meer bekendheid zou krijgen. PixelPro’s voelde zich vereert deel te mogen uitmaken van dit project. Mede door de content die Yves al ter beschikking had.

Het proces

De opdracht was duidelijk, creëer iets wat past bij de huidige status van Modern South. Het toffe van het project is dat Yves ons vrij heeft gelaten om zelf de gedachten van Modern South te ondervinden waardoor ons ontwerp vernieuwend en innovatief zou worden en wij één werden met het merk. Na een periode van onderzoeken en het ontwikkelen van ontwerpen hebben we samen met Modern South een definitieve versie gemaakt die wij (PixelPro’s) daarna verder (tot in de detail) ontwikkeld hebben.

De lancering van Modern South

Nu, een half jaar na de eerste ontmoeting, presenteren wij u een website & webshop dat staat voor het merk Modern South. Beide partijen zijn jong en gefocust op de toekomst, daarom zullen wij de website monitoren, analyseren en verbeteren waar dat mogelijk is.

Bezoek de website van Modern South:
https://www.bymodernsouth.com

Dankwoord

Bij deze willen wij Yves Banza bedanken voor het vertrouwen in PixelPro’s en de prettige samenwerking waardoor wij dit resultaat hebben kunnen leveren. Tijdens het proces was Modern South ook een motiverende factor die ons werk waardeerde en zeker ervan was dat de opdracht succesvol volbracht zou worden.

“Everything you do today, make sure it serves a purpose”  – Yves Banza (Modern South)

Meer informatie

Samen met onze huidige klanten blijven wij werken aan de toekomst. Zelf blijven wij innoveren en opzoek naar nieuwe trends die wij voor onze klanten kunnen inzetten. Niets is zo prettig dan voorop liggen als bedrijf m.b.t. huidige technieken, grafisch ontwerp en social mediacampagnes. Naast onze huidige klanten zijn wij altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen, heeft u een vergelijkbaar project, of bent u wel gecharmeerd van ons kunnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!